Marry Him If You Dare (2013)
+3
bolnimozaci
danko11
tuparova
7 posters
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Re: Marry Him If You Dare (2013)
Пет 18 Окт - 20:45
Не, Хо. За мен няма. Заспах на 10-тата минута.
Нед 27 Окт - 0:00
- Брой мнения : 59
Дата на присъединяване : 11.05.2013
Години : 56
Местожителство : Toronto
Вто 29 Окт - 2:58
От 5-ти епизод:
- krasirewмладши преводач
- Брой мнения : 93
Дата на присъединяване : 17.01.2012
Вто 29 Окт - 16:48
не знам на мен ми хареса тази година излязоха доста по слаби сериали от този
например Nail Salon Paris
пък и само заради Юн Ън Хе си заслужава да се види до сега където съм я гледал винаги се е справяла доста добре дори сценария да не е нищо особенно
а тук си има всичко за забъркване на една добра корейска каша така че очаквам доста от сериала пък ще видим
например Nail Salon Paris
пък и само заради Юн Ън Хе си заслужава да се види до сега където съм я гледал винаги се е справяла доста добре дори сценария да не е нищо особенно
а тук си има всичко за забъркване на една добра корейска каша така че очаквам доста от сериала пък ще видим
- tuparovaмладши преводач
Сря 30 Окт - 1:20
Започна да става по-интересно, но очаквам по-бързо развитие в любовния триъгълник-четириъгълник, че започвам да се ядосвам на Ми Ре. Според мен основната идея ще е, че от съдбата си човек не може да избяга, дори да се върне от бъдещето. Надявам се да не влачат историята с вземането на решение от страна на Ми Ре кого точно иска, до края, че ще бъде нелепо. И не искам да гледам пак Йонг Хуа, който между другото се справя много добре по мое скромно мнение, като втори И Шин. Накрая ще го превърнат това момче в професионален, вечно губещ трети ъгъл. Иначе идеята човек (жена) да не си подсигурява бъдещето чрез брак, защото никога не се знае как ще се обърнат нещата, а да развие собствените си способности, ми харесва. Ън Хе и Донг Гон страхотни, както обикновено, убедителни, не оставят никакво място за съмнение. Изобщо целият каст е добър. Поне на мен ми харесва.
- tuparovaмладши преводач
Пон 4 Ное - 8:17
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите