- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Love Shuffle (2009)
Сря 21 Авг - 18:58
Епизоди: 10
Тв канал: TBS
Излъчване: 16.01.-20.03.2009
Жанр: романтична комедия
Участват:
Tamaki Hiroshi as Usami Kei
Karina as Aizawa Airu
Matsuda Shota as Sera Ojiro
DAIGO as Oishi Yukichi
Yoshitaka Yuriko as Hayakawa Kairi
Kojima Hijiri as Kamijyo Reiko
Kanjiya Shihori as Kagawa Mei
Tanihara Shosuke as Kikuta Masato
Резюме: Усами Кей е завършил посредствен университет със среден успех, но успява да се издигне в компанията, благодарение на годежа си с дъщерята на шефа. Скоро обаче тя отменя годежа без причина и той е изправен пред уволнение. Прибирайки се у дома, Кей засяда в асансьора заедно с трима непознати, които, оказва се, живеят на същия етаж в лъскава кооперация. Докато чакат асансьора да тръгне, разговорът им започва да се върти около любовния им живот и основно около въпроса "Дали за всеки човек има само един предопределен партньор". Четиримата решават да тестват себе си и партньорите си чрез една игра наречена "Любовно разбъркване", в която ще разменят партньорите си всяка седмица с цел да открият кой е най-подходящият партньор за тях. От тук тръгват редица комични и не чак толкова комични ситуации, а четиримата непознати стават близки приятели.
:замундалинк:
Години : 49
Местожителство : София
Re: Love Shuffle (2009)
Сря 21 Авг - 19:46
Приятна и неочаквана изненада се оказа за мен този сериал.
Остава в сърцето ми с думите:
"... щях да остарея с тази сянка в сърцето си, казвайки си, че такъв е живота..."
Често си ги припомням и ми се струват все по-на място.
Остава в сърцето ми с думите:
"... щях да остарея с тази сянка в сърцето си, казвайки си, че такъв е живота..."
Често си ги припомням и ми се струват все по-на място.
- qni6tetoмладши преводач
- Брой мнения : 155
Дата на присъединяване : 13.03.2012
Re: Love Shuffle (2009)
Чет 22 Авг - 12:33
И аз останах приятно изненадана, не усетих кога свърши, много добре поднесен сюжет тази драма ме стимулира да дам шанс на японските сериалчета