- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
I Summon You, Gold! (2013)
Сря 21 Авг - 18:39
Let The Gold Come Forth / Show Me the Gold / Gold, Out! / Pots of Gold
Епизоди: 50
Тв канал: MBC
Излъчване: 06.04.-22.09.2013
Жанр: семейна драма, романтика
Участват:
Han Ji Hye as Jung Mong Hee / Son Yoo Na
Yun Jung Hoon as Park Hyun Soo
Lee Tae Sung as Park Hyun Joon
Lee Soo Kyung as Sung Eun
Baek Jin Hee as Jung Mong Hyun
Park Seo Joon as Park Hyun Tae
Kim Hyung Joon as Jung Mong Kyu и други
Резюме: Mong Hee и Yoo Na (изиграни от Han Ji Hye) са две различни жени. Eдинственото, което ги свързва, е приликата между тях. Mong Hee е обикновено момиче, продаващо на улицата дребни бижута. Мечтата и е да бъде бижутер. Докато Yoo Na е зла жена, идваща от богато семейство.
Park Hyun Soo (Yun Jung Hoon) е син на директора на голяма компания за бижута и непрекъснато се състезава със своя брат Park Hyun Joon (Lee Tae Sung) за позицията на директор. Yoo Na изоставя Park Hyun Soo, който тогава среща Mong Hee. Поразителната прилика с неговата съпруга го кара да я наеме за своя фалшива "съпруга", но постепенно той се влюбва в нея и осъзнава колко различна е от жена му въпреки еднаквата външност.
Сря 21 Авг - 19:10
Наваксах всички излезли епизоди за няколко дни. Мога да кажа, че сериалчето започна добре, вярно, предвидимо, но беше приятно за гледане. С развитието на действието обаче сякаш сценаристът забрави какво е станало досега и си измисля някакви нови неща, които обаче поне на мен са ми страшно скучни. Ще си го догледам само защото вече съм почти на финалната права, но далеч не е най-добрият сериал. Поне актьорската игра е на ниво. Хан Джи Хье успешно се превъплъщава в двете противоположни роли.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите