- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
The Goddess of Fire, Jeong Yi (2013)
Вто 11 Юни - 20:28
The Goddess of Fire, Jeong Yi (2013)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Boolui Yeoshin Jung-Yi
Телевизионен рейтинг:
Година на излъчване: 2013 - Юли – 01 старт
Време на излъчване: Понеделник – Вторник 22:00
Жанр: Исторически
Канал: MBC
Епизоди: 32
Режисьор: Park Sung-Soo
Субтитри: Английски, Български
Участват:
Moon Geun-Young - Yoo Jung
Lee Sang-Yoon - Prince Gwanghae
Park Geon-Hyeong - Lee Yook-Do
Kim Bum - Kim Tae-Do
Lee Kwang-Soo - Prince Imhae
Jeon Kwang-Leol - Kang Chun
Jin Ji-Hee - Yoo Jung (young)
Lee In-Sung - Prince Imhae (young)
Резюме: В сериала се разказва за Jung Yi, първата жена грънчар по време на династията Joseon. Тази драма се основава на истинската историческа фигура, Baek Pah-Sun.
:masters-tb:
Торент
Свали
Re: The Goddess of Fire, Jeong Yi (2013)
Нед 28 Юли - 14:31
Прекрасен сериал с страшно заинтригуващ сюжет! Запленена съм и с голямо нетърпение чакам всеки следващ епизод. От излъчващите се в момента единствен той успява да задържи вниманието ми и да не превъртам.
Историята доста ми напомня на "Скандалът в Сонгюнгуан" с това, че героинята на Гън Йонг се прави на момче, за да изпълни мечтата си. Принц Имхе е толкова забавен, неслучайно са избрали И Гуанг Су за ролята, същият образ е като в "Рънинг мен". :happy0196: И Санг Юн ми стана любим актьор след My daughter, Seo Young и тук отново показва прекрасна актьорска игра.
Препоръчвам сериала с две ръце!
Историята доста ми напомня на "Скандалът в Сонгюнгуан" с това, че героинята на Гън Йонг се прави на момче, за да изпълни мечтата си. Принц Имхе е толкова забавен, неслучайно са избрали И Гуанг Су за ролята, същият образ е като в "Рънинг мен". :happy0196: И Санг Юн ми стана любим актьор след My daughter, Seo Young и тук отново показва прекрасна актьорска игра.
Препоръчвам сериала с две ръце!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите