- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Kasuka na Kanojo (2013)
Пет 12 Апр - 10:47
Епизоди: 11
Излъчване: 09.04 - 18.06
Fuji TV / KTV, Вторник, 22:00
Жанр: училищна комедия
Субтитри: английски и руски
Участват:
Учителите:
Katori Shingo as Kamiyama Akira
Anne as Akane
Maeda Atsuko as Kawai Chiho
Kitayama Hiromitsu as Hayashi Kunihiko
Hamada Mari as Ohara Misao
Sato Jiro as Yoshioka-san
Harumi Shiho as Hino Toru
Hayashi Yasufumi as Kubouchi Mitsuru
Takashima Masahiro as Iwana Seiji
Maya Miki as Kirisawa Izumi
Клас 3-2
Morimoto Shintaro as Nezu Ryosuke
Jinguji Yuta as Aida Takuto
Iwahashi Genki as Teshima Kentaro
Morisako Ei as Morino Saya
Miki Honoka as Okamoto Kana
Kamishiraishi Moka as Fujita Tomomi
Yamamoto Maika as Kyozuka Risa
Matsui Kenta as Ishida Wataru
Hirose Suzu as Yuzuki Asuka
Arakawa Chika as Nomoto Kaori
Shibata Kyoka as Hayama Kaze
Okayama Tomoki as Minagawa Rikuo
Ichikawa Riku as Nakajima Tomoya
Fujiwara Kaoru as Omiya Toma и др.
Резюме: Акира Камияма, гимназиален учител има способността да вижда призраци, но не се страхува от тях. Премества се в нова къща и среща духа на Акане, учителка загинала при мистериозни обстоятелства.
[
:masters-tb::замундалинк:
Години : 30
Местожителство : Пловдив
Re: Kasuka na Kanojo (2013)
Чет 9 Май - 0:18
Много, ама адски много ми харесва дорамата, от това, което изгледах до тук. Още докато си я набелязвах за гледане усещах, че има потенциал и ще ми хареса. Свежа, забавна, с една от любимите ми тематики. Изобщо точно това търсех доста дълго време насам. :asians:
И да си кажа - ако някой от екипа се навие за превод, с удоволствие ще го подкрепя с редакция, защото дорамата си заслужава.
И да си кажа - ако някой от екипа се навие за превод, с удоволствие ще го подкрепя с редакция, защото дорамата си заслужава.
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Чет 9 Май - 12:01
whisperss написа:Много, ама адски много ми харесва дорамата, от това, което изгледах до тук. Още докато си я набелязвах за гледане усещах, че има потенциал и ще ми хареса. Свежа, забавна, с една от любимите ми тематики. Изобщо точно това търсех доста дълго време насам. :asians:
И аз я следя и желая да се пробвам за превод, но нямам опит в училищните дорами, но не пречи да опитам. Максимум за седмица мога да превеждам. Обаче има някои подробности, които трябва да се обсъдят.
Чет 9 Май - 20:34
pavlina_ написа:whisperss написа:Много, ама адски много ми харесва дорамата, от това, което изгледах до тук. Още докато си я набелязвах за гледане усещах, че има потенциал и ще ми хареса. Свежа, забавна, с една от любимите ми тематики. Изобщо точно това търсех доста дълго време насам. :asians:
И аз я следя и желая да се пробвам за превод, но нямам опит в училищните дорами, но не пречи да опитам. Максимум за седмица мога да превеждам. Обаче има някои подробности, които трябва да се обсъдят.
В готовност съм да помагам с каквото мога, така че може да разчиташ на мен, ако решиш да се захванеш с дорамичката.
- whisperssопитен преводач
- Брой мнения : 156
Дата на присъединяване : 11.01.2013
Нед 18 Авг - 12:56
Свали с бг суб::masters-tb:
- milkyniКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 95
Дата на присъединяване : 12.06.2013
Местожителство : Габрово
Сря 4 Сеп - 1:32
За тези, на които Gokusen им е в графата "любими" - да започват веднага "Моята невидима приятелка"
Сериала е страхотен и не го казвам просто така ,а наистина е добър.Искрени благодарности на pavlina_ & whisperss, за това че ни дадоха възможността да го гледаме с бг .
Шинто Катори не ми харесва -нито като визия ,нито като певец.Но мога да му дам шанс като актьор.
А сега малко
Сериала е страхотен и не го казвам просто така ,а наистина е добър.Искрени благодарности на pavlina_ & whisperss, за това че ни дадоха възможността да го гледаме с бг .
Шинто Катори не ми харесва -нито като визия ,нито като певец.Но мога да му дам шанс като актьор.
А сега малко
- Spoiler:
- Не знам до колко сериала отговаря на действителността за японското образование-за тормоза м/у съученици и къде прелива чашата на търпимостта на човек ,още повече в тази крехка възраст ,където те първа осъзнават какво означава да поемаш отговорност за делата си .
Подтикван от вярата на един добър "човек" класният ръководител помогна на един ученик.А той от своя страна разбра как се чувства следващият, на който трябваше да се помогне.Втория помогна на третия и се получи кръговрат на добротата.
9 епизод беше връхната точка на промяна на г-ца Кавай и Риса Кьозука.Трогна ме и даже си поплаках.
А не съм предполагала ,че Камияма сенсей ще се влюби в ... и ще и се обясни с това "Харесвам те".
Имам си и два цитата
"Времето е краткотрайно,но срещата е за цял живот"
"...като дилемата за кокошката и яйцето.В оякодона ги ядем заедно"
Когато изгледате сериала ще ги разберете.:14k8gag:
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Пон 9 Сеп - 22:05
Мен 1-ва не ме грабна и не продължих... :174sm:
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите