- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
DAYS OF KOREAN CULTURE
Чет 4 Апр - 19:45
Здравейте, отново.
Корейското посолство организира Дни на корейската култура.
Фейсбук линк
За тези, които нямат фейсбук акаунт (има и такива, за ваше сведение), копирам тук публикуваният текст:
Korean Embassy in Bulgaria
EVERYONE is welcome at opening ceremony of "Days of Korean Culture" in the program of Salon des Arts of National Palace of Culture!
WHEN: 12 April, Friday 18:00
WHERE: Art Gallery NDK
In parallel with opening, there will be photo exhibition "Korean Traditional Houses", which will be a really rare and precious opportunity to witness and to feel the spirit of traditional Korean LIFE STYLE.
Days of Korean Culture will continue with Recital of Angela Park (Cello) and Korean Kino (A Reason to Live). For time and place, please refer to the poster or be tuned to us !
Ще се радвам, ако се присъедините към мен и посетим заедно някое от събитията.
Корейското посолство организира Дни на корейската култура.
Фейсбук линк
За тези, които нямат фейсбук акаунт (има и такива, за ваше сведение), копирам тук публикуваният текст:
Korean Embassy in Bulgaria
EVERYONE is welcome at opening ceremony of "Days of Korean Culture" in the program of Salon des Arts of National Palace of Culture!
WHEN: 12 April, Friday 18:00
WHERE: Art Gallery NDK
In parallel with opening, there will be photo exhibition "Korean Traditional Houses", which will be a really rare and precious opportunity to witness and to feel the spirit of traditional Korean LIFE STYLE.
Days of Korean Culture will continue with Recital of Angela Park (Cello) and Korean Kino (A Reason to Live). For time and place, please refer to the poster or be tuned to us !
Ще се радвам, ако се присъедините към мен и посетим заедно някое от събитията.
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Re: DAYS OF KOREAN CULTURE
Съб 6 Апр - 10:03
И да преместим темичката по-напред за пропусналите я...
Ще има и други събития в рамките на Дните:
Хайде де, фенове, къде сте?
Много обичам, когато хората споделят колко искат да се видят със "себеподобни", колко искат да има събития, а когато това се случи ... и сам воинът е воин - все едни и същи лица се виждаме по събитията.
Това си беше лирическо отклонение, извинете ме. Наистина се надявам скоро да се намери повод да се запознаем с нови лица и да се обогатим взаимно.
Ще има и други събития в рамките на Дните:
Хайде де, фенове, къде сте?
Много обичам, когато хората споделят колко искат да се видят със "себеподобни", колко искат да има събития, а когато това се случи ... и сам воинът е воин - все едни и същи лица се виждаме по събитията.
Това си беше лирическо отклонение, извинете ме. Наистина се надявам скоро да се намери повод да се запознаем с нови лица и да се обогатим взаимно.
- b00mГосподар на съкровището
- Брой мнения : 85
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 29
Re: DAYS OF KOREAN CULTURE
Съб 6 Апр - 13:38
Аз онзи ден гледах за събитието във фейсбук. Малко времето ми е обтегнато и само изложбата мога да видя. :(
Но мисля, че и тя е доста интересна. Старите къщи май сме ги виждали по драмите и филмите.
Но мисля, че и тя е доста интересна. Старите къщи май сме ги виждали по драмите и филмите.
Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите