Advertising Genius Lee Tae Baek (2013)
+4
chorni
lukreciana
aegyoVL
lazeto
8 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Re: Advertising Genius Lee Tae Baek (2013)
Нед 25 Авг - 23:07
Защо все сини, ако са с 4 различен цвят ми се струва е по-удачно. Просто изказах мнение.
визуалното възприятие и памет са от значение.
визуалното възприятие и памет са от значение.
- whisperssопитен преводач
- Брой мнения : 156
Дата на присъединяване : 11.01.2013
Години : 30
Местожителство : Пловдив
Пон 26 Авг - 0:39
Видя сини, зелени, жълти.. Сега липсват червени, бели, виолетовки? А шаренки? Нищо лично, но просто вече ме избива на ирония отвсякъде. Не че търся благодарност от някого, но поне едното уважение на труда... И все пак, за протокола е уместно да кажа - не мисля, че някой ще се разстрои, или ще се бъде някак ощетен, ако въпросните бутончета са сини. Нито ще му повлияе погрешно на възприятията... Това беше от мен.
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Пон 26 Авг - 12:08
- krasirewмладши преводач
- Брой мнения : 93
Дата на присъединяване : 17.01.2012
Вто 27 Авг - 7:34
гледах го и е досто добро филмче с даста заплетен сюжет като на маменти е доста забавен на моменти доста драматечен с една дума който го гледа няма да съжалява абе типичен корейски сериал
иначе историята си е корейска
имало едно време едно момче и едно момиче те били бедни но щастливи в един момент момичето решава че вече не иска да е бедно и се продава за пари
След време среща момчето и хем го обича ма май обича паричките повече
естествено той като всеки добър кореец среща млада богата красавица която да го утеши от предателството на любимата
иначе историята си е корейска
имало едно време едно момче и едно момиче те били бедни но щастливи в един момент момичето решава че вече не иска да е бедно и се продава за пари
След време среща момчето и хем го обича ма май обича паричките повече
естествено той като всеки добър кореец среща млада богата красавица която да го утеши от предателството на любимата
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите