- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Dancing Queen (2012)
Пон 17 Дек - 9:22
Daensing Kwin
IMDB
Режисьор: Seok-hoon Lee
Времетраене : 124 min.
Жанр: Семеен, Драма, Комедия
Премиера: 18.01.2012
Субтитри: английски
Участват: Jeong-hwa Eom, Jeong-min Hwang, Lee Han-wi
Резюме: В филма Uhm Jung-Hwa, съпругата на кандидат-кмета Hwang Jung-Min, тайно става денс певица.
:замундалинк:
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Re: Dancing Queen (2012)
Съб 29 Дек - 19:03
Та след като този филм ми грабна вниманието, искам да споделя няколко снимки на Ом Джонг Хуа, ако правилно изписвам името.
Ето я нашата кралица в пълният й блясък:
Оказва се, че дамата е много полулярна певица в страната си, като продължава и в момента музикалната си кариера. Попаднах на видео с едни от любимците ми, което споделям с вас.
И накрая, макар че няма връзка с филм, факта, че е дизайнер на бельо въобще не ме изненадва :\':
Ето я нашата кралица в пълният й блясък:
Оказва се, че дамата е много полулярна певица в страната си, като продължава и в момента музикалната си кариера. Попаднах на видео с едни от любимците ми, което споделям с вас.
И накрая, макар че няма връзка с филм, факта, че е дизайнер на бельо въобще не ме изненадва :\':
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Нед 30 Дек - 10:52
Симпатяга е актрисата. Ще изгледам и филма заради нея. Защото ми стана интересно дали ми е "онни" или аз я бия с една година. Ако съм ви заинтригувала, поразгледайте биографията й, като се съсредоточите върху рождената дата:
DramaWiki , Wikipedia , HanCinema , AsianWiki
Ако някой знае със сигурност по-достоверен източник, нека ме просветли в недоумението ми.
DramaWiki , Wikipedia , HanCinema , AsianWiki
Ако някой знае със сигурност по-достоверен източник, нека ме просветли в недоумението ми.
- ТониПланински кристал
- Брой мнения : 27
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Години : 37
Нед 6 Яну - 1:51
Oхоо, любимецът ми Jeong-min Hwang с нов филм. Определено ще се гледа. Поздрав за преводачите.
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Вто 22 Яну - 18:10
Качен е в тракерите вече.
Приемам критики (е, повече ще се радвам на похвали) за субтитрите. Само, моля да са на лс
Приемам критики (е, повече ще се радвам на похвали) за субтитрите. Само, моля да са на лс
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите