Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Hell CrewПазител на съкровщето
- Брой мнения : 771
Дата на присъединяване : 15.01.2012
Re: Rainie Yang
Пет 22 Мар - 14:41
Да влезем в студиото при Рейне и Елва
- Spoiler:
- Hell CrewПазител на съкровщето
- Брой мнения : 771
Години : 33
Местожителство : Благоевград
Пон 20 Май - 0:28
Списание ONE (май, 2013)
- Spoiler:
Пет 14 Юни - 3:42
На 29.05.13г. Рейне беше в Малайзия.
- Spoiler:
Пет 30 Авг - 0:36
Новият албум на Рейне е вече факт. Официално се появи на паза на 23.08.13г. с името Angel's Wings (Ангелски крила). Ето и част от фотосесията към албума.
- Spoiler:
Пет 3 Яну - 21:51
Тайпе, 31.12.13г.
- Spoiler:
Нед 2 Мар - 2:47
След три дълги години, Рейне най-после се завръща на малкия екран. Продукцията ще бъде китайско-тайванска.
Име на сериала: Not love at first sight
Режисьор: Ко (Down with love, Let's go watch the meteor shower и Welcome love)
Протагонисти: Рейне Янг, Мишел Джанг (Michael Zhang) и китайският актьор Дженг Кай (Zheng Kai). Не съм сигурна кой от двамата ще бъде накрая с нашата мома, но залагам на тайванчето, все пак опита си казва думата.
Сюжетната линия ще разказва за живота на организатор на сватби и специалист по разводите. Като двата персонажа ще се сблъскват в нелепи ситуации, в които целите им ще са противоположни.
Когато има повече информация ще я постна. Много се радвам, че една от най-добрите тайвански актриси ще се появи на малкия екран отново.
Име на сериала: Not love at first sight
Режисьор: Ко (Down with love, Let's go watch the meteor shower и Welcome love)
Протагонисти: Рейне Янг, Мишел Джанг (Michael Zhang) и китайският актьор Дженг Кай (Zheng Kai). Не съм сигурна кой от двамата ще бъде накрая с нашата мома, но залагам на тайванчето, все пак опита си казва думата.
Сюжетната линия ще разказва за живота на организатор на сватби и специалист по разводите. Като двата персонажа ще се сблъскват в нелепи ситуации, в които целите им ще са противоположни.
Когато има повече информация ще я постна. Много се радвам, че една от най-добрите тайвански актриси ще се появи на малкия екран отново.
Вто 8 Юли - 6:21
Снимките за новия сериал на Рейне, най-сетне са към своя край. Все още няма информация за премиерата или пресконференция, но ние сме търпеливи ще изчакаме.
Като оставим на страна това, покрай нашата любимка тези седмици се случват доста интересни неща. Първо най-после се вразуми и приключи връзката си, с по-младия от нея, Принц. Не, че ме интересува или съм от лудите фенове, но на каката и е време за семейство, а не да се размотава с разни дечковци.
Рейне и Уил Пен отново заедно. Но този път няма да ги гледаме в сериал, за тези, които си мислят, че изпускат нещо бяха двойка в Miss no good. Този път ще им се радваме на певческите умения. Двамата изпълняват песента "Хъркаш" от ОСТ-та на сериала Tie the Knot с участието на Kingone Wang. Ето и песничката, която е доста сладка и върви със закачливо видео
Иначе колко са се променили и двамата О.О
Харесвам я с къса коса, но ми липсва онава сладко момиче от годините на Дявола до теб и Защо, защо любов (както и двойката).
Рейне стана и лице на Wrigley's
Като оставим на страна това, покрай нашата любимка тези седмици се случват доста интересни неща. Първо най-после се вразуми и приключи връзката си, с по-младия от нея, Принц. Не, че ме интересува или съм от лудите фенове, но на каката и е време за семейство, а не да се размотава с разни дечковци.
Рейне и Уил Пен отново заедно. Но този път няма да ги гледаме в сериал, за тези, които си мислят, че изпускат нещо бяха двойка в Miss no good. Този път ще им се радваме на певческите умения. Двамата изпълняват песента "Хъркаш" от ОСТ-та на сериала Tie the Knot с участието на Kingone Wang. Ето и песничката, която е доста сладка и върви със закачливо видео
Иначе колко са се променили и двамата О.О
Харесвам я с къса коса, но ми липсва онава сладко момиче от годините на Дявола до теб и Защо, защо любов (както и двойката).
Рейне стана и лице на Wrigley's
- Spoiler:
Не Можете да отговаряте на темите