Boys Before Flowers (2009)
+2
aegyoVL
werii
6 posters
Boys Before Flowers (2009)
Съб 10 Сеп - 22:56
Заглавие: Boys Before Flowers / Boys Over Flowers / Kgotboda Namja
Жанр: романтика, комедия
Епизоди: 25
Период на излъчване: 5 януари 2009 дo 31 март 2009
Резюме : Гимназия "Шинва" - училището за най-привилегированите и богати деца в Корея предстои да преживее най-бурните си моменти, след като в него по стечение на обстоятелствата влиза Гюм Джан Ди - енергично момиче от обикновено и бедно семейство. Нейните надежди са да не бие много на очи и да не се забърква в неприятности, но съдбата няма друга работа и я изправя срещу най-влиятелните и известни момчета в гимназията, известни като групата F4.
Нейните спокойни дни приключват когато тя получава "Червеният картон" - символът на F4, с който те й обявяват война. Сблъсъкът между разглезеният и капризен лидер на F4 - Гу Джун Пьо и устата Гюм Джан Ди, води до поредица от събития, в които любовта, приятелството, доверието и гордостта са поставени пред изпитания, които преобръщат целият им живот и ги принуждават да осъзнаят истинските неща, за които си струва да се бориш.
Сериалът е базиран на популярната манга "Hana Yori Dango" от Камио Йоко и е третата поредна нейна екранизация след японската и тайвандската версия, поради което се радва на изключителен успех не само в Южна Корея, но и из целия азиатски район.
:masters-tb: :замундалинк:
:Escape:
- aegyoVLЖиво въгленче
- Брой мнения : 15
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Години : 31
Местожителство : Велико Търново, UK
Re: Boys Before Flowers (2009)
Съб 12 Ное - 15:44
Това е моя любим сериал за вечни времена :flower:
- gerislavaпотребител
- Брой мнения : 2
Дата на присъединяване : 25.06.2012
Съб 30 Юни - 13:33
един от любимите ми сериали,гледах го 2 пъти и мисля да потретя
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Съб 30 Юни - 14:51
За мен беше първият азиатски сериал и винаги ще е много специален. Обичам го, обичам и тази песен:
Аааа, отивам пак да го прегледам
Аааа, отивам пак да го прегледам
- mimsi_sdпотребител
- Брой мнения : 3
Дата на присъединяване : 24.01.2015
Съб 24 Яну - 15:06
Превъртала съм го 4 пъти и не ми омръзва, това е любимият ми азиатски сериал и винаги ще бъде.
Препоръчвам го на всички. ето и любимите ми моменти :
Препоръчвам го на всички. ето и любимите ми моменти :
Нед 1 Фев - 18:38
Любим сериал, любимо ost но тази песен която си публикувала mimsi_sd много я обичам Прииска ми се да си го пусна отново
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите