- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
East of Eden (2008)
Сря 9 Окт - 7:57
Страна: Южна Корея
Жанр: романтичен, драма, екшън
Година: 2008 - 2009
Епизоди: 56
В главните роли:
Сонг Сънг Хун в ролята на И Донг Чол
Юн Чонг Хун в ролята на И донг Ук
Пак Хе Джин в ролята на Шин Мьонг Хун
И Да Хе в ролята на Мин Хье Рин
И Йон Хи в ролята на Гук Йонг Ран (Грейс)
Хан Джи Хье в ролята на Ким Джи Хьон
Денис О в ролята на Майк
И Ми Сук в ролята на Янг Чонг Хи
Поддържащи роли:
Чо Мин Ги в ролята на Шин Те Хуан
Шин Хье Джин в ролята на майка на Йонг Ран
Ю Донг Гън в ролята на Президент Гук
Джун Ми Сун в ролята на Ги Сун
Чо Мин Ги в ролята на Те Хуан
И Чонг Уон в ролята на И Ги Чол
Чон Ми Сан в ролята на Чонг Джа
Пак Хьно Сук в ролята на Ок Хи
Джун Со Ми в ролята на Ги Сун
Ким Сонг Кьон в ролята на президент О
Пак Гън Хьонгв ролята на президент Мин
Шин Ън Чонг в ролята на Ю Ми Ае (Ребека)
Чонг Хье Йонг в ролята на Дже Хи (Жанис)
Чон Со Мин в ролята на Ги Сун
Със специалното участие на:
Ким Бом в ролята на младия Донг Чол
Нам Джи Хьон в ролята на малката Джи Хьон
Джин Чи Хи в ролята на малката Ги Сун
куон Се Ин в ролята на малкия До Са
Чонг Юн Сук в ролята на Йон Соп
Резюме:
Сериалът разказва за двама мъже, чиито съдби се пресичат още от деня на раждането им. И двамата са родени в една и съща болница. Като юноша Ли Донг Чол е свидетел на смъртта на баща си и се заклева да си отмъсти на човека, който я е причинил - Шин Те Уан. Но не знае, че по-малкият брат на Донг Чол, Донг Ук, при раждането си е разменен със синът на Те Уан, Мьонг Хон. Донг Ук пораства и става прокурор за да помогне на брат си да отмъсти. Но какво ще се случи, когато разберат, че не са истински братя? Какво ще направи Донг Чол когато разбере, че истинският му брат е бил отгледан от Шин Те Уан а този, когото е смятал за свой брат, всъщност е син на врага?
:masters-tb: _________________
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Re: East of Eden (2008)
Вто 6 Дек - 8:43
Поправих си пропуска и изгледах драмата. Ма как може едно хубаво нещо да им се случи на героите и след него 10 лоши да им се стовари на главата. Хареса ми драмата и то много, но епизодите според мен бяха множко, можеха малко да го посъкратят, последните 10 епизода ги изкарах на вентилатор. Тук много добре е представена идеята за властта на богатите и безпомощността на бедните. Как властта и парите могат да съсипят много животи, само за да ги притежаваш.
- Spoiler:
- Донг Чол толкова изстрада, през какво ли не премина, заслужаваше си да бъде щастлив накрая, а корейските сценаристи му видяха сметката. Промяната на Донг Ук накрая, само защото разбра, че не е брат на Донг Чол ме изуми. Та тази жена го е отгледала, нищо, че не са кръвно свързани и се обърна срещу доскорошното си семейство. За разлика от него Мьонг Хун каза, че макар с жената, която го е отгледала да не са кръвно свързани, тя ще си остане негова майка. Разбирах мотивите на Ребека (Ю Ми Е), но въпреки това тя съсипа два живота, разделяйки ги от истинското им семесйство. Но може и да е било за добро. Гените на Мьонг Хун надделяха над опитите на Те Хуан да го превърне в негово копие, а Донг Ук, отгледан от любящи роднини се превърна в добър човек. За всичко в този живот си има карма и Те Хуан го изпита на собствен гръб, когато собственият му син, собствената му плът и кръв, тръгна да го съди.