That Winter, The Wind Blows (2013)
+3
lukreciana
Hell Crew
lazeto
7 posters
- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Съб 9 Фев - 22:23
Страна: Южна Корея
Също така известен като: 그 겨울, 바람이 분다
Телевизионен рейтинг: %
Година на излъчване: 2013- Февруари – 13 до 2013 – Април – 04
Време на излъчване: Сряда – Четвъртък 21:55
Жанр: Мелодрама, Романс
Канал: SBS
Епизоди: 16
Режисьор: Kim Kyu-Tae
Субтитри: Английски
Участват:
Jo In-Sung - Oh Soo
Song Hye-Kyo - Oh Young
Kim Bum - Park Jin-Sung
Jung Eun-Ji - Moon Hee-Sun
Kim Tae-Woo - contract killer
Kim Young-Hoon - Lee Myung-Ho
Seo Hyo-Rim
Bae Jong-Ok
Kim Kyu-Cheol
Kim Young-Hoon
Choi Seung-Kyung
Lee Jae-Woo
Резюме: Zo In-Sung известен като най-добрият комарджия в квартала Cheongdam живее безсмислен живот. Изоставен от родителите си от ранна възраст и загубил първата си любов. В същото време една жена (Song Hye-Kyo) е наследница на голяма корпорация, но се чувства самотна. Тя е изгубила зрението си, баща й е починал и трябва да се пази от тези около нея…
трейлър
Zamunda
Escape-bg
Masters
Сваляне
Чакан сериал, супер че ще бъде преведен браво Лу
- Hell CrewПазител на съкровщето
- Брой мнения : 771
Дата на присъединяване : 15.01.2012
Години : 33
Местожителство : Благоевград
Re: That Winter, The Wind Blows (2013)
Вто 12 Фев - 14:45
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Вто 12 Фев - 21:21
Заглавието не ми допада и Ким Бум, не е ли Ким Бом?
Пет 22 Фев - 17:33
Този сериал много ми се гледа, но ще изчакам буквичките. Спорна работа на екипа, заел се да го преведе
Съб 20 Апр - 7:59
Започнах го и ме грабна още от първи епизод ! Чо Ин Сонг с тази дяволита усмивка, умее да играе момчето. Интересно ми е как ще се получи представянето му като брат на главната, как ще я убеди, как ще се влюби и се надявам този път да минем без някой да се трупяса!
Сря 1 Май - 23:34
Никой нищо не казва за този сериал:(
Изгледах го, насладих се на всяка сцена. Героите, всички до един, бяха невероятни, страхотна игра. Двамата главни ми напълниха душата... и без думи пресъздаваха емоциите си. Това звънче, толкова символично, а изигра голяма роля. Все пак главната роля беше любовта, с или без прошка, тя няма обяснение, не иска оправдания и обещания. А края ме омагьоса. Малко фантазия или напълно реално, всеки ще избира за себе си. За мен остана едно приятно чувство и приключих сериала с голяма усмивка.
Изгледах го, насладих се на всяка сцена. Героите, всички до един, бяха невероятни, страхотна игра. Двамата главни ми напълниха душата... и без думи пресъздаваха емоциите си. Това звънче, толкова символично, а изигра голяма роля. Все пак главната роля беше любовта, с или без прошка, тя няма обяснение, не иска оправдания и обещания. А края ме омагьоса. Малко фантазия или напълно реално, всеки ще избира за себе си. За мен остана едно приятно чувство и приключих сериала с голяма усмивка.
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Нед 21 Юли - 21:42
Страхотен сериал, който подминавах по незнайни и за самата мен причини.
Много, много добра актьорска игра. От Чо Ин Сонг я очаквах, но ме изненада Сон Хъе Гьо. Изглежда ми доста трудно да се представиш за сляп, да повярваш на такъв актьор без да криви очи и да примигва с неестествена физиономия. Отлично игра девойката.
Сериалът ми достави естетическа наслада и ми показа и друг, много красив свят, въпреки грозните истини, които видяхме на моменти. Носи стила на най-силните корейски драми, заради които известната халю-вълна се разпростира вече из пределите на милата ни родина. С две думи (след фермана) - гледайте задължително. Прекрасен сериал.
Много, много добра актьорска игра. От Чо Ин Сонг я очаквах, но ме изненада Сон Хъе Гьо. Изглежда ми доста трудно да се представиш за сляп, да повярваш на такъв актьор без да криви очи и да примигва с неестествена физиономия. Отлично игра девойката.
- Spoiler:
- Финалът много ми хареса, въпреки, че за мен не беше хепи енд. А може би именно заради това. Героят на Чо Ин Сонг умря, а финалните сцени бяха фантазия на героинята. Но пък толкова красиво представена, че не оставя горчив вкус след себе си.
Сериалът ми достави естетическа наслада и ми показа и друг, много красив свят, въпреки грозните истини, които видяхме на моменти. Носи стила на най-силните корейски драми, заради които известната халю-вълна се разпростира вече из пределите на милата ни родина. С две думи (след фермана) - гледайте задължително. Прекрасен сериал.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите