W-Two Worlds - 2016
+5
Ками
Kalina97
danko11
mayass
bistra
9 posters
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Re: W-Two Worlds - 2016
Нед 18 Сеп - 15:14
Данко, нали знаеш, че надеждата умира последна. Аз все се надявам и чакам някой корейски сериал, който ще е интересен от началото до края, без да го омажат.
Но си прав. Тук можеха да развият тези интересни идеи и да се получи нещо страхотно. А те ги зарязаха още в зародиш.
Но си прав. Тук можеха да развият тези интересни идеи и да се получи нещо страхотно. А те ги зарязаха още в зародиш.
- DaniChanПланински кристал
- Брой мнения : 34
Дата на присъединяване : 28.11.2013
Местожителство : Plovdiv
Вто 20 Сеп - 18:44
Мисля, че не знам какво да споделя или мислите ми са в хаос както в повечето случай.
След доброто начало нещо много ми се омазаха нещата в някакъв хаотичен кръг. Сякаш бе настанало някакво объркване какво точно да следва или аз останах с такова чувство.
Радвам се, че с последните няколко епизода се размърдаха пак нещата, но да видим. Не съм прочела все още коментара на danko защото тази вечер ще гледам последна серия.
п.с.1 Аз някак си харесвам, че има романтика в историята дори и да е в повече сладникава.
п.с.2 А ще има ли наистина и спешъл епизод или нещо не съм разбрала правилно??!
След доброто начало нещо много ми се омазаха нещата в някакъв хаотичен кръг. Сякаш бе настанало някакво объркване какво точно да следва или аз останах с такова чувство.
Радвам се, че с последните няколко епизода се размърдаха пак нещата, но да видим. Не съм прочела все още коментара на danko защото тази вечер ще гледам последна серия.
п.с.1 Аз някак си харесвам, че има романтика в историята дори и да е в повече сладникава.
п.с.2 А ще има ли наистина и спешъл епизод или нещо не съм разбрала правилно??!
- DaNiмастър в преводите
- Брой мнения : 347
Дата на присъединяване : 30.07.2014
Години : 29
Местожителство : София
Чет 22 Сеп - 1:14
Драмата много ми хареса. Имаше много обрати и ме държеше в напрежение. Никога не пропускам драми с участието на Чонг Сук, винаги успява да пресъздаде персонажите си естествено без да преиграва.
- bistraПланински кристал
- Брой мнения : 22
Дата на присъединяване : 27.12.2015
Години : 51
Пон 10 Окт - 1:31
Малко след дъжд качулка, но току-що гледах и последния епизод. Мисля, че краят е логичен. Кой друг може да каже какъв да е финалът освен самият автор. Логично е и бащата да реши да се пожертва. Нито Йон Джу, нито Канг Чол могат да направят този избор. Затова не им се получаваше, когато опитваха. Аз не съм разочарована, истина е, че има доста интересни сюжетни линии, които не бяха развити, но тази, която са избрали създателите на филма, на мен ми харесва.
Съб 30 Сеп - 20:15
От къде мога да си сваля специалния епизод и unfinished епизода? Не ги открих в Замунда.
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите