- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Местожителство : София
Полезно с приятно
Пет 16 Дек - 20:40
Реших да открия този раздел, за да можем да помогнем на всички, които търсят учебници, помагала и изобщо, начин да научат желания език.
Ще започна с корейския, защото не крия, че имам предпочитания към него. Това не означава, че няма да се обърне внимание и на другите източно-азиатски езици.
Имам готовност да подам връзки и за виетнамски, японски, китайски. Но моля за търпение. Хубавите неща стават бавно.
Междувременно, ако вие знаете място в интернет, което да е от полза, чувствайте се свободни да го споделите.
Да съчетаем полезното с приятното, като използваме свободното си време в изучаване на любимия чужд език.
Ще започна с корейския, защото не крия, че имам предпочитания към него. Това не означава, че няма да се обърне внимание и на другите източно-азиатски езици.
Имам готовност да подам връзки и за виетнамски, японски, китайски. Но моля за търпение. Хубавите неща стават бавно.
Междувременно, ако вие знаете място в интернет, което да е от полза, чувствайте се свободни да го споделите.
Да съчетаем полезното с приятното, като използваме свободното си време в изучаване на любимия чужд език.
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Местожителство : София
Корейски език - онлайн
Пет 16 Дек - 21:28
KBS WORLD Radio
Разгледайте това тук:
с руски
с английски
с немски